The Cure dalszövegek magyarul

2017. december 12. 13:19 - soulflower

BREAKING NEWS - The Cure koncert 2018!

Hatalmas koncertet ad a The Cure a 40. születésnapjuk alkalmából

Ahogy azt már a hetek óta tartó titokzatos Instagram- és Twitter bejegyzések alapján sejteni lehetett - legalább is ebben reménykedtünk - a The Cure méltón ünnepli meg a fennállásuk 40. évfordulóját! Az egyetlen 2018-as európai koncertjüket jelentették be néhány órával ezelőtt a közösségi médiákban és a hivatalos oldalukon is. Ezek szerint Roberték 120 perces jubileumi koncertet adnak 2018. július 7.-én a Hyde Parkban. 

A jegyek hivatalos értékesítése december 15.-én kezdődik, azonban az AXS oldalán már most elindult a Fan Club elővételes jegyeladás. Amint az várható volt, a bejelentés hatalmas felbolydulást váltott ki a rajongói közösségben, és rengetegen próbálják már most megvenni a jegyüket.

A vásárláshoz szükséges password: IMAGINARY

https://www.axs.com/uk/events/340186/the-cure-tickets/promopage/11165?skin=bst

Az évfordulós előkészületek egy újabb albumot is sejtetnek - Reeves Gabrels és Tim Pope posztjai alapján úgy tűnik, hogy elővették az eddig soha meg nem jelentetett archív felvételeket is az együttesről, és ha hinni lehet a szivárogtatásoknak, még karácsony előtt megkapjuk az erről szóló bejelentéseket is!

cure2018.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soulflowers.blog.hu/api/trackback/id/tr4313480803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
The Cure dalszövegek magyarul
süti beállítások módosítása