The Cure dalszövegek magyarul

2018. június 26. 07:23 - soulflower

Bombameglepetés: Váratlan The Cure koncert Londonban június 24.-én!

Robert Smith's Meltdown Festival, Curaetion-25

Annak, hogy késve számolok be erről a fantasztikus hírről, csupán egyetlen oka van: volt szerencsém személyesen is jelen lenni ezen az eseményen, méghozzá a színpad előtt, Robert és Simon közvetlen közelében élvezhettem végig a showt ! Egészen elképesztő szerencsével tudtam jegyet vásárolni erre az igen különleges, mindössze 2500 fős helyszínen megrendezett koncertre, ráadásul egészen a kezdés pillanatáig senki nem tudta még a jelenlévők közül sem, hogy valójában egy The Cure koncerten fogunk részt venni! :)

Az esemény úgy volt meghirdetve, mint a Robert által felügyelt Meltdown Festival záróeseménye: ő fog fellépni, és néhány különleges barátja. Persze már az a tény önmagában is óriási érdeklődést váltott ki a The Cure közösségben, hogy Robert Smith valamilyen formában színpadra lép, ezért a kevés elérhető jegyet gyakorlatilag percek alatt elkapkodták, és az esemény már a jegyeladás napjának a kezdetekor megkapta a teltházas jelzőt.

A cikket hamarosan frissíteni fogom a részletekkel, addig is nézzétek meg ezt a videót a koncertről. A minőség miatt mindenkitől elnézést kérek, de a filmezés elvileg tiltva volt, és a biztonság őrei folyamatosan árgus szemekkel figyeltek minket, és velem is elrakatták végül a kamerát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soulflowers.blog.hu/api/trackback/id/tr1214073315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
The Cure dalszövegek magyarul
süti beállítások módosítása